Uheldige situationer på tanken

Der kan ske både gode og dårlige ting, når du er på en tankstation. Det kan være, at du er lidt distræt, når du er på tanken, fordi du tænker på idéer til aftensmaden, at du skal huske at købe en gave til din oldemor eller noget helt tredje. Når du er en smule fraværende, kan der ske irriterende ting. 

Det starter måske allerede på vej ind på tanken

Der kan ske dårlige ting allerede på vej ind på tanken, fordi du bliver distraheret. Det kan eksempelvis være, at du helt glemmer hvilken side, tankstudsen sidder i. Det kan medføre, at du ender med at holde med den forkerte side af bilen ind mod standeren. Det opdager du sandsynligvis først, når du er steget ud af bilen og står klar med pistolen for at tanke. Det giver en masse besvær, fordi du skal i gang med at flytte bilen, så den holder korrekt.

En meget uheldig fejl

Du har parkeret med den rigtige side af bilen mod benzinstanderen, sætter pistolen i tankstudsen og tanker lystigt, mens du står i dine egne tanker. Bilens tank er fyldt, og du afslutter tankningen. Men så opdager du, at du har fyldt den forkerte type brændstof i tanken. I dette tilfælde skal du væbne dig med tålmodighed, da du ikke kan køre fra tanken med forkert brændstof.

Jeg skal lige have en fransk hotdog

På tanken kan du købe mange lækkerier. Det kan eksempelvis være, at du bliver fristet til at købe en fransk hotdog, mens bilen står og bliver tanket. Det kan også være, at du køber et bilblad, hvor du kan læse mere om leasing og få svar på spørgsmålet ”Hvad er privatleasing?”. Dette kan medføre, at du kommer til at køre fra tanken uden at tage tankpistolen ud, fordi du har glemt den.