Bliv klogere på whisky

Kan du godt lide at drikke lidt whisky nu og da? En ting er, at du ved, at whisky smager pragtfuldt, men ved du mere om whisky end det? Her kan du få mere at vide om denne skønne drik samt få tips til, hvordan du nyder den på bedste vis.

Whisky er et populært valg

Der er ingen tvivl om, at whisky altid har været et foretrukket valg hos mange. Derfor er det nok en af de mest populære spiritus, der findes. Mange vil mene, at det er en subjektiv holdning, men whisky er i hvert fald den form for spiritus, som de fleste kender og har et eller andet forhold til. 

Denne spiritus skal altid nydes korrekt

Plejer du bare at hælde din whisky op i et tilfældigt glas, så har du meget at lære. Du får nemlig kun den ultimative smagsoplevelse, hvis du nyder en whisky korrekt. Og det gør du ved at drikke den af et glas, der er beregnet til drikken. Whiskyglas er desuden med til at give den rette stemning, når du sidder og nyder din whisky en hyggelig aften.  

Skal der isterninger i whisky eller ej?

Når det kommer til whisky, er der mange holdninger. Det bliver blandt andet diskuteret, om der må bruges isterninger i en whisky eller ej. I bund og grund er dette en smagssag. Men hvis du vil have den bedste og mest fulde smag af en whisky, så bør du ikke anvende isterninger. Isterninger er nemlig med til at fortynde whiskysmagen. Hvis du gerne vil køle din whisky, bør du bruge whiskysten i stedet for isterninger.