Ypperstepræst synonym

Synonym for Ypperstepræst – Synonymbog.com

Synonym for Ypperstepræst

Vi fandt 19 løsningsforslag for ordet YPPERSTEPRÆST som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til YPPERSTEPRÆST. Det er …

Beskrivelse og synonymer for ordet Ypperstepræst

YPPERSTEPRÆST – Krydsord – Løsninger

YPPERSTEPRÆST – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Liste over synonymer til det ord YPPERSTEPRÆST og 36 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for YPPERSTEPRÆST – Krydsord

Synonymer for YPPERSTEPRÆST

1. den øverste præst, især inden for oldtidens jødiske præsteskab. Ord i nærheden overrabbiner rabbi …

Liste over synonymer til det ord YPPERSTEPRÆST og 36 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

ypperstepræst — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Se definitionen af ‘Ypperstepræst’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘Ypperstepræst’ i den store tekstsamling for dansk.

Ypperstepræst i dansk ordbog

Termen “ypperstepræst” (eller mindre hyppigt ypperstepræstinde) henfører enten til et individ, som en slags monarkpræst – eller én som leder en religiøs …

Ypperstepræst – Wikipedia, den frie encyklopædi

Kan bruges synonymt med “Hurlumhaj”. Rise, En kæmpe, ofte af hankøn. Risgnasker, asiat … Ypperstepræst, den øverst rangerende præst.

Kraftudtryksordbogen

… idet han var blevet udnævnt til repræsentant for Kageonen, som er et synonym for ypperstepræst, at standse de egyptiske og sudanesiske hære fra at komme …

Libumismens historie – Wix.com

HISTORIE | libumisme

efter P Carstens — indtog den ledende rolle som ypperstepræst. Samtidig var han øverste dom- … tuh-uh-ša betyder at rense sig kultisk, og er synonym med verbet parku-eš-šar.

håndspålæggelsesriten hos hittitterne – Tidsskrift.dk

Keywords: ypperstepræst synonym