Varmepude biltema

Hold varmen med varmepuder og varmetæpper – Biltema

Stort udvalg af fodvarmere og varmepuder – Biltema.dk

Varmepuder er perfekte til de kølige sommeraftener på terrassen, ligesom de også lindrer muskelsmerter og luner ømme led efter hård motion.

Har du svært ved at holde varmen? Varmepuder og varmetæpper er perfekte, når kroppen skal slappe af og lunes.

Elektrisk varmepude – Biltema.dk

Biltemas shiatsu massagepuder har roterende hoveder til dybdevirkende massage med varme for en beroligende og behagelig effekt.

Elektrisk varmepude

Elektrisk varmepude – Biltema.dk

Dette Elektrisk varmepude er nu på udsalg i Biltema. Tjek den nuværende Biltema tilbudsavis for flere konkurrencedygtige tilbud og rabatter. Køb Elektrisk …

Elektrisk varmepude

Shiatsu massagepuder & varmetæpper til ømme muskler

Shiatsu massagepuder & varmetæpper til ømme muskler – Biltema.dk

Shiatsu massagepuder med varme lindrer ømme og trætte muskler. Vaskbare varmetæpper til kølige aftener og afslapning. Se vores udvalg her.

Elektrisk fodvarmer – Biltema.dk

Med denne bløde og behagelige, formsyede varmepose kan du varme dine kolde fødder, blødgøre stive lægge og lindre smerter i både fødder og lægge. De indsyede varmetråde fordeler varmen jævnt over hele varmeposen, hvilket giver en behagelig og afslappende oplevelse. Justerbare varmetrin Med fodvarmerens seks varmetrin kan du nemt finde det varmetrin, der passer netop dig. Automatisk sluk og overhedningssikring Fodvarmeren er forsynet med en automatisk afbryderfunktion, der afbryder strømmen efter 90 minutter. Varmepuden har også overhedningssikring. Vaskbar Fodvarmerens for er aftageligt og kan håndvaskes ved maksimalt. 30 °C.

Elektrisk varmetæppe – Biltema.dk

Med dette varme fleecetæppe bliver de kølige efterårs- og vinteraftener lidt mere hyggelige. De indsyede varmetråde fordeler varmen jævnt over hele tæppet, hvilket giver en behagelig og afslappende oplevelse. Brug tæppet til at varme dig eller til at blødgøre stive led og muskler. Justerbare varmetrin Med tæppets ni varmetrin kan du nemt finde det varmetrin, der passer netop dig. Automatisk sluk og overhedningssikring Tæppet er udstyret med en timer med automatisk sluk efter en til ni timer (valgbart). Tæppet er også udstyret med overhedningssikring. Vaskbar Varmereguleringen kan tages af. Det gør det muligt at vaske tæppet i maskine ved maks. 40 °C.

Varmepose, 4-pak – Biltema.dk

Varmepose, 4-pak

Elektrisk varmetæppe, stor – Biltema.dk

Elektrisk varmepude tilbud hos Biltema

Nuværende Elektrisk varmepude tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Elektrisk varmepude tilbud og nyd de billigste Elektrisk varmepude tilbud til de bedste priser.

Elektrisk varmepude tilbud hos Biltema – tilbudsaviser

Elektrisk varmepude tilbud hos Biltema

Nuværende Elektrisk varmepude tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Elektrisk varmepude tilbud og nyd de billigste Elektrisk varmepude tilbud til de bedste priser.

Keywords: varmepude biltema