Gyser historier tekst

læs dig til et koldt gys!! – gyser historier på www.gyser.dk

gyser historier på www.gyser.dk

HER ER ET MEGET LILLE UDVALG AF MINE KOLDE GYS: DU KAN VÆLGE MELLEM DISSE 5 – HVIS DU TØR!!! KLIK DIG FREM TIL GÅSEHUDEN……… DRACULA’S BRUD.

Kortprosa – En gyser historie – Fyldepennen

Fyldepennen – Kortprosa – En gyser historie

9. nov. 2020 — Teksten er publiceret 09/11-2020 22:01 af Maja Oline Hvid (Frostie) og er kategoriseret under Kortprosa. Teksten er på 430 ord og lix-tallet er …

Der var en revne i gulvet, han bukkede sig, det lignede at den blev større. Dryp, dryp, dryp. En dråbe · faldt på hans pande, han tørrede det væk med hånden. Dråben var rød. Dryp, dryp, dryp, dryp. · Dråberne var blod, blodet var overalt. Revnen var blev… […]

De uhyggeligste vandrehistorier fra hele kloden – Magasinet M!

De uhyggeligste vandrehistorier fra hele kloden | Magasinet M!

Hele vejen igennem menneskets historie har vi fortalt hinanden historier om den ukendte fare, der lurer i mørket, i vandet eller i himlen.

Har din vens vens venindes ven oplevet noget, der lyder for godt til at være sandt? Måske er det rigtigt, men højst sandsynligt er det ikke. Læs de mest udbredte historier fra hele verdenen her – inklusive en dansk en af slagsen.

Tema / 10 korte, kolde gys – eReolen |

10 korte, kolde gys | eReolen

Fra klassiske historier over de korte romaner til eksempler på danske forfattere, der forstår at skrive horrornoveller. Find vej i mørket. Jeg har samlet dem …

Det er koldt udenfor, så hvorfor ikke læse en bog, der får det til at løbe dig koldt ned ad ryggen?

Historier – Bålhistorie

Bålhistorier | Bålhistorie

Det var ved at være mørkt og de sad og fortalte gyserhistorier. He … nej, hvor var den historie dårlig” grinte Andreas ”det er den dårligste historie jeg …

Bålhistorie

Læs små gyserhistorier – eReolen GO! |

Læs små gyserhistorier | eReolen GO!

Læs små gyserhistorier … du ser vildt uhyggelig ud, mens du læser en af de her små gyserhistorier op. … Mareridt & myrekryb : syv uhyggelige historier.

13 historier – mitCFU.dk

13 korte gyserhistorier, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen. … en tekst eller to, fx i forbindelse med et emne om ondskab, gys eller uhygge.

Skriv en gyser – Clio.me

Skriv en gyser

Skriv en gyserhistorie, som kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på din lærer. … Kan du ikke se teksten? … Find din indre gyserforfatter frem.

Skriv en gyserhistorie, som kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på din lærer.

Gys og gru – Historie Online

Gys og gru

Gys og gru. Gys og gru. Tekster i dette modul: Charlotte S H Jensen Teksterne må ikke gengives uden accept.

Keywords: gyser historier tekst